Recoltare celule stem

Banci de celule stem

ULTIMILE CERCETARII IN TERAPIA CU CELULE STEM

Terapia cu inductie de celule stem mezenchimale autologe in transplantul de rinichi


celuleTerapia pe baza de anticorpi de inductie plus inhibitori de calcineurina (CNIS) reduce rata de respingere a rinichilor transplantati, cu toate acestea, infectii oportuniste si efecte toxice raman o provocare. Se spune ca celulele stem mezenchimale (CSM) au tratat cu succes grefa-vs-gazda a bolii.

Pentru a evalua autolog de CSM ca inlocuitor de inductie de anticorpi pentru pacientii cu boala renala in stadiu care sufera ABO-compatibile, eco-meci-negative, legate de transplanturi de rinichi de la un donator viu.

159 de pacienti au fost inrolati in acest singur studiu, prospectiv, deschis, studiu randomizat, din februarie 2008-mai 2009, cand recrutarea a fost finalizata.

Pacientilor au fost inoculate cu maduva-derivat MSC autologe (1-2 � 10 6 / kg) la reperfuzie rinichi si doua saptamani mai tarziu, 53 pacienti au primit doza standard si 52 de pacienti au primit doze mici de CNIS (80% din standard); 51 de pacienti din grupul de control au primit anti-IL-2 receptorilor de anticorp, plus standard de doze CNIS.

Masura primara a fost de 1 an, incidenta rejetului acut si a functiei renale (rata de filtrare glomerulara estimata de [EGFR]); masura secundara a fost de supravietuire a pacientilor si a grefei si incidenta evenimentelor adverse.

Concluzie: Dintre pacientii care au suferit transplant renal, utilizarea de CSM autolog in comparatie cu anti-IL-2 receptorilor de anticorp terapia de inductie a dus la incidenta mai mica de respingere acuta, scaderea riscului de infectii cu germeni oportunisti, si functia renala functionand mai bine dupa un an.

Solicita Oferta

Oferta prelevare celule stem

preturi costuri tarife recoltare

Stiri

CELULE STEM FOLOSITE IN TRATARE PIERDERII AUZULUI LA COPII


Cercetatorii au dat unda verde pentru a testa celulele stem din sangele cordonului ombilical, cu scopul final de a inversa ...mai mult

Terapia cu inductie de celule stem mezenchimale autologe in transplantul de rinichi


Terapia pe baza de anticorpi de inductie plus inhibitori de calcineurina (CNIS) reduce rata ...mai mult

Adevarul despre tratamentul cu celule stem adulte


Descoperirea de tratament cu celule stem adulte a fost o descoperire medicala, deoarece societatea a descoperit cat de eficienta este aceasta metoda in asistarea unui numar de boli.

Celulele stem adulte sunt...mai mult

Celulele stem posibil tratament pentru boala Huntington

Boala Huntington, este o boala congenitala neurologica care fura progresiv pacientilor coordonarea musculara si capacitatea cognitiva, fara de tratament eficient, este o condamnare la moarte lenta.

Cercetatorii au construit...mai mult