Recoltare celule stem

Banci de celule stem

Banca de celule stem

SMART CELLS

Smart cells BankFondata in 2001, Smart Cells International este cea mai recunoscuta companie de stocare celule stem din cordonul ombilical din Marea Britanie.

Suntem licentiati de Autoritatea de Tesuturi Umane (HTA), detinem un laborator de ultima generatie pentru procesare si facilitati proprii de stocare.

Suntem singura firma in domeniul Celule Stem din UK care a folosit celule stem deja stocate pentru a fi folosite in tratamentul copiilor cu boli terminale.

 In compania Smart Cells International prioritatea de varf este siguranta viitorilor si actualilor parinti ca beneficiari ai unui serviciu profesional, transparent si accesibil.

De asemenea o alta prioritate fundamentala a firmei noastre este un Customer Service personalizat de cea mai inalta calitate.

 Smart Cells International conformeaza cu toate cerintele centrelor de transplant care includ trimiterea probelor cu numarul total de celule mononucleate, viabilitatea celulara si cel mai important,adica enumerarea CD34, care permite centrelor de transplant decizia daca o proba este potrivita pentru transplant.

Oferim parintilor posibilitatea de a stoca tesutul cordonului ombilical pentru a permite izolarea de celule stem mezenchimale (CSM).

 Complet autorizata pentru activitatea de import / export, procesare, testare si stocare a celulelor stem.

 Prima companie din Marea Britanie care a introdus testarea PCR a sangelui matern.

Reactia in Lant cu Polimerizare (PCR) este o tehnica pe larg folosita in biologia moleculara.

Smart Cells International efectueaza analize ale sangelui matern folosind o metoda PCR in timp real pentru detectarea unor boli infectioase.

Smart Cells International este lider in Marea Britanie in aceasta tehnologie de ultima ora, asigurandu-se ca fiind compania cea mai inovatoare in domeniu.

Rezultatul probei stocate in maxim 3 zile.

 

 Probe stocate : Recolteaza sange placentar si tesut de cordon ombilical

Perioada:           20 de ani

Locatia :            Londra- Anglia 

 

Pret:                   In fuctie de serviciul ales si planul tarifar pretul variaza intre: 900 Euro + 55 euro /an taxa de depozitare pana la 1630 Euro pentru 20 de stocare( inclus)
 


Laboratorul Smart Cells

                    

laboratorul Smart cells

INAPOI BANCI CELULE

                    
Informatiile pezentate in aceasta pagina au sursa:www.smartcells.com

Solicita Oferta

Oferta prelevare celule stem

preturi costuri tarife recoltare

Stiri

Scleroza multipla- tratata cu celule stem


CELULE STEM FOLOSITE IN TRATARE PIERDERII AUZULUI LA COPII


Cercetatorii au dat unda verde pentru a testa celulele stem din sangele cordonului ombilical, cu scopul final de a inversa ...mai mult

Terapia cu inductie de celule stem mezenchimale autologe in transplantul de rinichi


Terapia pe baza de anticorpi de inductie plus inhibitori de calcineurina (CNIS) reduce rata ...mai mult

Adevarul despre tratamentul cu celule stem adulte


Descoperirea de tratament cu celule stem adulte a fost o descoperire medicala, deoarece societatea a descoperit cat de eficienta este aceasta metoda in asistarea unui numar de boli.

Celulele stem adulte sunt...mai mult

Celulele stem posibil tratament pentru boala Huntington

Boala Huntington, este o boala congenitala neurologica care fura progresiv pacientilor coordonarea musculara si capacitatea cognitiva, fara de tratament eficient, este o condamnare la moarte lenta.

Cercetatorii au construit...mai mult

Noutati despre recoltare celule stem