Recoltare celule stem

Banci de celule stem

Banca de celule stem

lifeline Infiintata in 1994 in UK, compania Lifeline este prima organizatie din Europa implicata in stocarea celulelor stem din cordonul ombilical. Din anul 2002, compania Lifeline a deschis o banca regionala cu sediul in Cipru, oferind servicii specializate pentru testarea si depozitarea celulelor stem din cordonul ombilical tuturor rezidentilor din Cipru, Grecia, Romania,Franta, Spania si alte tari vecine din Europa, Liban, Orientul Mijlociu si nordul Africii.

Echipa medicala este alcatuita din cercetatori de renume international si este coordonata de catre un grup de oameni de stiinta experimentati in domeniul cercetarilor de laborator.

Ca urmare a introducerii legislatiei nationale (Legea 187 (I) 2007) privind standardele de calitate a celulelor si a tesuturilor, Lifeline a primit din partea Ministerului Sanatatii, licenta pentru a functiona ca un centru de tesuturi si va fi revizuita la fiecare doi ani in urma inspectiei.

In plus, sistemul de calitate al companiei Lifeline este conforma cu standardele AABB in terapie celulara. Operatiunile stiintifice sunt aprobate si acreditate de catre organizatiile internationale si toate operatiunile stiintifice intra in sfera de aplicare a CYS: EN ISO 15189:2007 Standardul International de acreditare pentru laboratoare clinice.

Facilitatile oferite de compania Lifeline permit parintilor sa beneficieze de o depozitare rapida a celulelor stem din cordonul ombilical, ceea ce duce la stocarea unui numar cat mai mare de celule viabile.

Probe stocate : Recolteaza sange placentar si tesut de cordon ombilical

Locatia: Cipru

Perioada de stocare:   20 de ani

Pret:                 Plan cash(celule stem): Avans 80euro+ 1300Euro(Prima luna dupa nastere la eliberarea rezultatelor si certificatului de stocare) =1.380euro(TVA inclus)

                        Plan cash (celule stem+ tesut): Avans 80euro+ 1.750euro(Prima luna dupa nastere la eliberarea rezultatelor si certificatului de stocare) =1.830euro (TVA inclus)

Tarifele de mai sus includ toate taxele pentru prelevarea, testarea si depozitarea celulelor stem si/sau a tesutului pentru urmatorii 20 de ani, asadar, NU mai exista alta suma ce se va plati ca taxa anuala pentru depozitare.


 

 

 

INAPOI BANCI CELULE

                     Informatiile pezentate in aceasta pagina au sursa:www.lifeline.com.ro

Solicita Oferta

Oferta prelevare celule stem

preturi costuri tarife recoltare

Stiri

Scleroza multipla- tratata cu celule stem


CELULE STEM FOLOSITE IN TRATARE PIERDERII AUZULUI LA COPII


Cercetatorii au dat unda verde pentru a testa celulele stem din sangele cordonului ombilical, cu scopul final de a inversa ...mai mult

Terapia cu inductie de celule stem mezenchimale autologe in transplantul de rinichi


Terapia pe baza de anticorpi de inductie plus inhibitori de calcineurina (CNIS) reduce rata ...mai mult

Adevarul despre tratamentul cu celule stem adulte


Descoperirea de tratament cu celule stem adulte a fost o descoperire medicala, deoarece societatea a descoperit cat de eficienta este aceasta metoda in asistarea unui numar de boli.

Celulele stem adulte sunt...mai mult

Celulele stem posibil tratament pentru boala Huntington

Boala Huntington, este o boala congenitala neurologica care fura progresiv pacientilor coordonarea musculara si capacitatea cognitiva, fara de tratament eficient, este o condamnare la moarte lenta.

Cercetatorii au construit...mai mult

Noutati despre recoltare celule stem