Recoltare celule stem

Banci de celule stem

Banca de celule stem

Future Health Biobank - Anglia

future healthFuture Health a primit in 2004 acreditare oficiala din partea Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA)din Marea Britanie.

Suntem prima si cea mai veche banca privata de celule stem din Regatul Unit care a colectat, a prelucrat si a depozitat celulele stem cu aceasta acreditare (cu numarul de identificare DoH (0083/00/00/0-04).

 La 07 aprilie 2006, am primit licenta deplina din partea HTA in conformitate cu noile directive europene active in domeniul tesuturilor si al celulelelor (2004-2006). De asemenea, la 1 septembrie 2006 am fost primii care am primit licenta integrala oferita de Human Tissue Authority (HTA) , licenta cu numarul de referinta 11058.

Licenta acordata de HTA a fost reinnoita in noiembrie 2008 pentru o perioada suplimentara de 3 ani (numarul de referinta 22503). HTA reprezinta in prezent autoritatea competenta din Marea Britanie aflata sub noile directivele europene in materie de tesuturi si celule (EUTCD information)(March 2004, February 2006, October 2006) desemnata responsabila pentru acordarea de licente in domeniul depozitarii tesuturilor umane.

Laboratoarele noastre respecta cu strictete prevederile Codului de bune practici pentru bancile de tesuturi umane, indrumarile din partea Autoritatii in Siguranta microbiologica a organelor umane, a tesuturilor si celulelor utilizate in transplanturi.

Ne supunem, de asemenea, tuturor directivelor UE in vigoare din domeniu. Intrebuintam echipamente de crioconservare si de procesare de ultima generatie si operam in conformitate cu cele mai inalte protocoale de securitate si monitorizare.

Cerem ca procedeul de colectare sa fie intreprins in exclusivitate de catre profesionisti ai domeniului sanitar iar probele sa fie transportate prin curierat aprobat medical si doar in recipiente protejate termic.

 Centrul Future Health este situat in Nottingham, Marea Britanie, unde avem propriile nostre laboratoare, facilitati de stocare si birouri administrative. Avem deja depozitate probe din peste 48 de tari din lume. Avem birouri in peste 22 tari din intreaga lume.

Reteaua noastra de birouri se extinde rapid pentru a putea raspunde nevoilor locale din fiecare tara si cultura.

Fiind o facilitate pe deplin acreditata, Future Health constituie o sursa de confort psihic si siguranta nu doar pentru parinti, ci si pentru personalul medical.

     

 Probe stocate : Recolteaza sange placentar si tesut de cordon ombilical

Perioada:           20 de ani

Locatia :             Anglia 

 

Pret:                   Avans 100Euro+ 890 Euro + 99 euro/an taxa de depozitare
 


Prezentare Future Health

                    

                 


INAPOI BANCI CELULE

                    
Informatiile pezentate in aceasta pagina au sursa:www.futurehealthbiobank.ro

Solicita Oferta

Oferta prelevare celule stem

preturi costuri tarife recoltare

Stiri

Scleroza multipla- tratata cu celule stem


CELULE STEM FOLOSITE IN TRATARE PIERDERII AUZULUI LA COPII


Cercetatorii au dat unda verde pentru a testa celulele stem din sangele cordonului ombilical, cu scopul final de a inversa ...mai mult

Terapia cu inductie de celule stem mezenchimale autologe in transplantul de rinichi


Terapia pe baza de anticorpi de inductie plus inhibitori de calcineurina (CNIS) reduce rata ...mai mult

Adevarul despre tratamentul cu celule stem adulte


Descoperirea de tratament cu celule stem adulte a fost o descoperire medicala, deoarece societatea a descoperit cat de eficienta este aceasta metoda in asistarea unui numar de boli.

Celulele stem adulte sunt...mai mult

Celulele stem posibil tratament pentru boala Huntington

Boala Huntington, este o boala congenitala neurologica care fura progresiv pacientilor coordonarea musculara si capacitatea cognitiva, fara de tratament eficient, este o condamnare la moarte lenta.

Cercetatorii au construit...mai mult

Noutati despre recoltare celule stem