Recoltare celule stem

Banci de celule stem

Banca de celule stem

Cryo Save

Cryo Save

Cryo-Save este cea mai mare banca de celule stem din Europa, cu peste 145.000 probe depozitate, ocupand peste 50% din piata totala de probe de celule stem.

Preocuparea Cryo-Save este in permanenta de a avea cea mai moderna si sigura tehnologie de procesare si crioconservare a probelor.

Serviciile de depozitare a celulelor stem de catre Cryo-Save sunt disponibile in peste 40 de tari de pe 3 continente (Europa, Asia si Africa).

Cu sediul central in Olanda, compania este angajata in domeniul cercetarii fundamentale a tehnicilor de crioconservare si utilizare a celulelor stem in ingineria tesuturilor si medicina regenerativa.

 Scopul implicarii atat de active a companiei Cryo-Save este de a da posibilitatea acreditarii utilizarii celulelor stem in cat mai multe boli posibile.

 Astfel, au fost publicate numeroase studii privind probabilitatea de a fi utilizate aceste celule stem: "De-a lungul unei existente de pana la 70 de ani, probabilitatea de a necesita un transplant de celule stem, de la propria persoana sau de la o alta persoana (transplant "autolog" sau "alogen"), este de 1 la 220".

 

Perioada:           20 de ani

Locatia  : depozitarea celor 4 probe se face separat, pentru mai multa siguranta: doua probe in Belgia, doua probe in Olanda;

Pret: 1600 Euro (pe durata contractului nu se mai percep alte taxe suplimentare, plati anuale, TVA, dobanda). Costul serviciul CryoCord include administrarea, kitul de recolectare, transportul, testarea bacteriologica si virusologica, procesarea sangelui recoltat din cordonul ombilical cu identificarea si extragerea de celule stem hematopoietice, crioconservarea celulelor stem in doua recipiente separate si in cantitati egale, stocarea celor doua probe in doua locatii separate, in primii 20 de ani.

INAPOI BANCI CELULE

                    
I
nformatiile pezentate in aceasta pagina au sursa:www.cryosave.com/ro

Solicita Oferta

Oferta prelevare celule stem

preturi costuri tarife recoltare

Stiri

Scleroza multipla- tratata cu celule stem


CELULE STEM FOLOSITE IN TRATARE PIERDERII AUZULUI LA COPII


Cercetatorii au dat unda verde pentru a testa celulele stem din sangele cordonului ombilical, cu scopul final de a inversa ...mai mult

Terapia cu inductie de celule stem mezenchimale autologe in transplantul de rinichi


Terapia pe baza de anticorpi de inductie plus inhibitori de calcineurina (CNIS) reduce rata ...mai mult

Adevarul despre tratamentul cu celule stem adulte


Descoperirea de tratament cu celule stem adulte a fost o descoperire medicala, deoarece societatea a descoperit cat de eficienta este aceasta metoda in asistarea unui numar de boli.

Celulele stem adulte sunt...mai mult

Celulele stem posibil tratament pentru boala Huntington

Boala Huntington, este o boala congenitala neurologica care fura progresiv pacientilor coordonarea musculara si capacitatea cognitiva, fara de tratament eficient, este o condamnare la moarte lenta.

Cercetatorii au construit...mai mult

Noutati despre recoltare celule stem