Recoltare celule stem

Banci de celule stem

Banca de celule stem

cord bloodCBC Laboratories este primul laborator din Romania care proceseaza sange placentar si prima banca de celule stem privata din Bucuresti.

Laboratorul functioneaza conform standardelor in vigoare din tarile Uniunii Europene, spatiul de desfasurare a acestora fiind de 412 mp2.

Banca si laboratorul CBC sunt amplasate intr-o zona sigura, din punct de vedere al calamitatilor naturale, accesul in perimetru fiind strict monitorizat.

CBC Laboratories este dotat cu incaperi destinate pregatirii pe viitor a grefelor de tesuturi-piele, os ceea ce reprezinta o noutate in Romania.

Cu sangele placentar se pot trata peste 70 de boli si acesta se poate depozita pe perioada nedeterminata.. Noul laborator are o capacitate maxima de 40 de unitati procesate pe zi.

Echipa CBC Laboratories este in continua dezvoltare existand un permanent schimb de experienta cu specialistii de la laboratorul din Slovacia.

 

Probe stocate :           Recolteaza sange placentar si tesut de cordon ombilical
 

Perioada :                  18 ani

Locatie:                      Romania si Slovacia

Pret:                           Pachet CBC Classic (recoltare de sange din cordonul ombilical) - 3270 RON, + taxa anuala de depozitare este 190 RON;

                                   Pachet CBC Gold (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara de sange de placenta) -3720 RON,+ taxa anuala 290 RON;

                                  Pachet CBC Platinum (recoltare de sange din cordonul ombilical si de tesut de cordon ombilical-3920 RON, + taxa de depozitare 290 RON;

                                Pachet CBC Diamond (recoltare de sange din cordonul ombilical si recoltare suplimentara din placenta si de tesut de cordon ombilical)-4120 RON, + taxa de depozitare este de 340 RON; Optiunea DUO- depozitare in doua pungi.

Serviciul se aplica pachetelor Classic si Platinum, este optional si se taxeaza.

INAPOI BANCI CELULE

                    
Informatiile pezentate in aceasta pagina au sursa:www.cordcenter.ro

Solicita Oferta

Oferta prelevare celule stem

preturi costuri tarife recoltare

Stiri

Scleroza multipla- tratata cu celule stem


CELULE STEM FOLOSITE IN TRATARE PIERDERII AUZULUI LA COPII


Cercetatorii au dat unda verde pentru a testa celulele stem din sangele cordonului ombilical, cu scopul final de a inversa ...mai mult

Terapia cu inductie de celule stem mezenchimale autologe in transplantul de rinichi


Terapia pe baza de anticorpi de inductie plus inhibitori de calcineurina (CNIS) reduce rata ...mai mult

Adevarul despre tratamentul cu celule stem adulte


Descoperirea de tratament cu celule stem adulte a fost o descoperire medicala, deoarece societatea a descoperit cat de eficienta este aceasta metoda in asistarea unui numar de boli.

Celulele stem adulte sunt...mai mult

Celulele stem posibil tratament pentru boala Huntington

Boala Huntington, este o boala congenitala neurologica care fura progresiv pacientilor coordonarea musculara si capacitatea cognitiva, fara de tratament eficient, este o condamnare la moarte lenta.

Cercetatorii au construit...mai mult

Noutati despre recoltare celule stem