Recoltare celule stem

Banci de celule stem

Clinici

Centre Medicale care Aplica cu Succes Trasplantul de Celule Stem

Spitalul International Puhua BeijingSpitalul International Puhua Beijing


Spitalul International Puhua Beijing a fost fondat in 1995, in scopul de a oferi ingrijire excelent neurologice si neurochirurgicale. De atunci, s-au extins rapid pentru a deveni spitalul lider de full-service din Beijing , adaugand noi servicii medicale in fiecare an pentru a servi mai bine nevoilor pacientilor.

Spitalul International Puhua Beijing are pacienti din toata lumea, cu proceduri avansate si tratamente de celule stem , este un spital pentru boli neurologice si neurochirurgicale de top din Asia. Au trata pacienti de toate varstele si si in toate stadiile boli avansate sau nu.

Spitalul a fost initial inceput de Tiantan Hospital, China, spital lider in Neuroscience si centru de instruire OMS pentru Neurologie si Neurochirurgie din China.

Din 2005, spitalul si clinica a functionat independent, ca un centru international de excelenta pentru rezidenti si vizitatori la Beijing. Tratamentul cu celule stem poate fi folosit pentru a imbunatati simptomele pacientului, cresterea mobilitatii si a independentei, a reduce durerea si normaliza functia de organism. Acesta poate fi utilizat, de asemenea, un mijloc de a stopa progresia o conditie degenerative, cum ar fi boala Parkinson, boala Batten, ALS, MSA, scleroza multipla, si multe altele.

Fiecare pacient de la centrul de tratament cu celule stem de la Spitalul International Puhua Beijing are o echipa de medici care se ocupa de tratarea lor pentru a fi siguri ca primesc ingrijire medicala completa si cuprinzatoare.

Spitalul International Puhua BeijingDe asemenea,are o echipa de oameni de stiinta si tehnicieni ce efectueaza activitati de cercetare cu celule stem cu privire la utilizarea clinica a celulelor stem neurale derivate din maduva osoasa si celule stem mezenchimale la propriul nostru laborator de celule stem, pentru a imbunatati procedurile noastre de tratament cu celule stem.

Cand vine vorba de cele mai recente descoperiri in domeniul asistentei medicale cu celule stem, medicii de la spitalul international Puhua Beijing au dezvoltat o serie de programe unice in lume, fara precedent si de pionerat in tratamentul cu celule stem, inclusiv "de Auto activare a celulelor stem si Programul de neproliferare", implantare de celule stem neurale de tehnica Sterotacxios si a maduvei spinarii Stem Cell preparate injectabile.

Pentru mai multe informatii va furnizam urmatoarele date ce contact:

web:www.stemcellspuhua.com

Adresa:Beijing Puhua Spitalul International
12 Tiantan Nanli
Beijing, 100050
Republica Populara Chineza
Tel: +86-10-6703-5566 - int. 532/335 Fax: 86-10-67061799
Telefon mobil: +86 13810568919

Clinica EmCell-Ukraina


EmCell clinica este un centru medical fondat in 1994. In toti acesti ani, a tratat mii de pacienti din diferite tari si a efectuat mai mult de 6.000 de transplanturi de celule stem fetale. Metodele de tratament dezvoltate si utilizate in clinica a ajutat la salvarea si prelungi viata pacientilor nostri, restaurarea diferite organe si tesuturi si de a obtine rezultate pozitive in tratarea bolilor si a conditiilor care au fost considerate incurabile.Profesionisti EmCell au efectuat tratamentul cu celule stem fetale (in vitro), lucra in indicatiile si contraindicatiile pentru tratamentul bolilor grave dobandite si genetice, cauzate de reducerea numarului de celule.Clinica efectueaza tratament pentru o gama larga de conditii, cum ar fi imbatranirea, infertilitate, tulburari functionale ale organelor interne si a sindromului de oboseala cronica.

Toate metodele de tratament cu celule stem fetale folosite la clinica EmCell sunt in proprietatea acesteia si protejate de brevete din Ucraina, Rusia, SUA si alte tari. In prezent, o serie de brevete privind aplicarea de celule stem fetale pentru diferite boli si conditiile de tratament sunt in curs de obtinere de la oficiile pentru brevete din multe tari.

Clinica ofera metode avansate brevetate de tratament cu celule stem pentru boli si conditii diferite. Celulele stem fetale pe care le folosim sunt celule capabile sa se diferentieze nonspecialized (turn) in orice alte tipuri de celule care formeaza diferite tesuturi si organe. Celulele stem fetale au un potential imens pentru diferentierea si proliferarea si nu sunt respinse de organism destinatarului.

Terapia cu celule stem s-a dovedit a fi eficace pentru organe si tesuturi de restaurare, precum si pentru lupta impotriva bolilor incurabile si incapatanat. A trata pacienti cu diferite boli, cum ar fi diabetul zaharat, scleroza multipla, boala Parkinson, distrofia musculara Duchenne, cancer, boli de sange si multe altele, inclusiv bolile genetice rare si ereditare. Printre pacienti sunt, de asemenea, oameni care doresc sa se supuna unui tratament de anti-imbatranire . Tratamentul cu celule stem pentru a permite obtinerea de efecte care sunt dincolo de capacitatea de orice alta metoda moderna.

De peste 17 ani, a realizat mai mult de 6.000 de transplanturi de celule stem fetale la oameni din multe tari, cum ar fi Statele Unite ale Americii, Italia, Germania, Danemarca, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Federatia Rusa, Grecia si Cipru, etc tratamentele cu celule stem au ajutat pentru a prelungi viata si de a imbunatati calitatea vietii a mii de pacienti, inclusiv cele care sufera de boli incurabile, care a pierdut orice speranta de recuperare.

Clinica EmCell aplica cu succes propria sa metoda de tratament cu celule stem fetale in:

-diabet zaharat;
-tulburari neurologice, cum ar fi scleroza multipla;
-scleroza amiotrofica laterala;
-Alzheimer si Parkinson;
-sechele accident vascular cerebral;
-maduva spinarii si leziuni cerebrale traumatice;
-distrofii musculare;
-intarziere fizica si mentala;
-boli hematologice si oftalmologic;
-problemele miocardice si de alte cardiovasculare;
- boli ale intestinului si boli de ficat;
-cancerul;
-HIV / SIDA;
-boli comune si ale tesutului conjunctiv;
-tulburari sexuale, etc
Aceasta este doar o scurta lista de boli si conditii tratati cu succes cu celule stem fetale.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul lor: www.emcell.com

Klinikum Stuttgart - Germania

clinica stuttgart
Klinikum Stuttgart este situat in Stuttgart, in Germania. Spitalul este alcatuit din mai mult de 50 de clinici moderne si institute de specialitate impartite in patru centre medicale principale, fiecare oferind propria sa gama de servicii medicale de specialitate.

Arii de expertiza in cadrul Spitalului Stuttgart Klinikum includ oncologie medicala si chirurgicala, cardiologie si chirurgie cardiaca, endoproteze ortopedice si interventii chirurgicale, precum si ca o interventie chirurgicala de restaurare, interventii chirurgicale abdominale, chirurgie vasculara, neurochirurgie si neurologie si pediatrie.

Spitalul Klinikum Stuttgart este un centru recunoscut pentru diabet zaharat si sindromul piciorului diabetic si de tratament si interventii chirurgicale pentru cataracta si glaucom. Spitalul Klinikum Stuttgart este unul dintre liderii in tratarea urechii, nasului si gatului celmai mare centru de chirurgie maxilo-faciale din Germania.

Clinica Pediatrie oncologica, hematologie si imunologie la Klinikum Stuttgart este unul dintre cele mai bune departamente haemato-oncologice din Germania.
Intreaga unitate chirurgie pediatrica este una dintre cele mai mari din tara.

clinica StuttgartKlinikum Stuttgart-Germania, are mai mult de 6400 de angajati, inclusiv specialisti cu renume la nivel national si international si un standard de ingrijire inalt .

Klinikum Stuttgart este spital de predare universitar de la Universitatea din Tubingen, pacientii pot beneficia de pana la data de expertiza si o gama completa de optiuni de procedura. Spitalul ofera terapii individualizate si medicina pentru a ajuta pacientii de la caz la caz.

Nivelurile ridicate de confort si servicii pentru pacientii sunt, de asemenea, respectate. In plus fata de pachetul standard de ingrijire, pacientii pot opta pentru cazare in camere single sau duble, cu telefon, televizor, mese, cazare si pentru un prieten sau o ruda de insotire. Facilitati de la Spitalul Klinikum Stuttgart includ o sala de mese, acces la internet, biblioteci pentru pacienti, coafura, podolog, si o consultanta completa si servicii de sprijin.

Peste 84000 pacientii internati sunt tratati la Spitalul Klinikum Stuttgart in fiecare an, si mai mult de 400.000 de ambulatoriu. Multi dintre acesti pacienti sunt din afara Germaniei.
Departamentele si centre de specialitate de la Stuttgart Klinikum sunt:

Estetica (non-chirurgical)
Chirurgie bariatrica
Chirurgie cardiaca
Cardiologie
Chirurgie Cosmetica
Stomatologice
Dermatologie
Dializa
Endocrinologie
ORL
Tratament de fertilitate
Gastroenterologie
Chirurgie generala
Imagistica
Nefrologie
Neurologie
Neurochirurgie
OB-ginecologie
Oncologie
Oftalmologie
Ortopedie
Pediatrie
Reabilitare
Terapia cu celule stem
Urologie

Datele furnizate despre aceasta clinica au fost colectate de pe site-ul Klinikum Stuttgart (http://www.klinikum-stuttgart.de).

Tel Aviv Sourasky Medical Center- Israel

Tel Aviv Sourasky Medical Center
Tel Aviv Sourasky Medical Center accepta pacienti in clinici ambulatorii, 170 si 1.300 de paturi de spital, prin 60 de departamente si institute.
Intinsa pe 52 de acri (207.000 de metri patrati), Centrul Medical dispune de patru spitale principale:

-Ichilov General Hospital, cu noua sa aripa Sammy Tower
-Centrul de Reabilitare
-Maternitatea Spitalului Lis
-Copii Dana-Dwek Spitalul

Trateaza toate cazurile de cancer de sange, plus multe alte tipuri de cancer, boli autoimune, cum ar fi MS, leziuni nervoase, leziuni spinale si anemia celulelor in secera; ALS plus si de Alzheimer. Un rezultat de succes pacient este un jucator de golf profesionist, care au fost diagnosticati cu scleroza multipla.

Dupa ce a primit o celula stem de reparatii de tratament cu celule mezenchimale autolog stem stromale, pacientul a scris: "forta/rezistenta la picioarele mele este de cel putin 10 ori mai mare decat aceasta perioada a anului trecut, soldul meu este aproape de a revenit la normal si am mult mai mult de energie. " Incepand cu primavara anului trecut, pacientul a fost din nou pe terenul de golf cu norma intreaga, capabil de a lucra fara probleme.

Tel Aviv Sourasky Medical Center
Datele furnizate despre aceasta clinica au fost colectate de pe site-ul Tel Aviv Sourasky Medical Center (http://www.tasmc.org.il).

Clinica NeuroVita- Moscova

Clinica  NeuroVitaIdeea de a infiinta o clinica pentru tulburari neurologice si neurochirurgicale pe baza de NN Blokhin din Rusia-Centrul de Cercetare a Cancerului (CRCR) a Academiei Ruse de Stiinte Medicale (RAMS), a aparut in anii nouazeci ai secolului trecut, ca urmare a cresterii considerabile a tumorilor ale creierului si maduvei spinarii in Federatia Rusa si la necesitatea de a populatiei in asistenta neurooncologicala.
 

Clinica de Neurologie si Terapie NeuroVita a fost infiintata in mai 2002, spital privat de neurologie si de specialitate neurochirurgicala. Clinica este condusa de profesorul Andrei S. Bryukhovetskiy.

Activitatea de cercetare este de o importanta cruciala pentru Clinica. Clinica NeuroVita este un participant activ al programelor de cercetare interinstitutionale si internationale sa dezvolte si sa puna in aplicare de stat-of-the-art tehnici medicale de diagnostic si terapii de boli grave si de leziuni ale sistemului nervos principalele interese ale clinicii apartin noilor cercetari.
 

Caracteristica unica de la clinica este ca nu se utilizeaza material de celule embrionare fetala si / sau donator , doar transplanturi autologe (pacientului proprii) de celule.
 

 Doar transplantul de celule stem autologe ne-a permis de a depasi barierele de compatibilitate tesut, refuza de la terapie imunosupresoare, pentru a rezolva problemele etice, legislative si religioase, care sunt legate cu limitari administrative de aplicare clinica de terapie celulara si ingineria tisulara a creierului si a maduvei spinarii.
 

 Astfel, clinica a devenit prima Clinica in Rusia si in lume, care are dreptul oficial de a administra terapia cu celule stem la pacientii cu boli neurologice. Pana in prezent, nu a fost doar o indicatie de a administra clinic celule stem umane - oncohematologie. Pentru prima data in practica medicala a lumii Clinica noastra a primit aprobarea nationala pentru administrarea celule stem la pacientii neurologice, dar nu si pentru lucrari experimentale.
 

Clinica are posibilitatea de a efectua computer tomografia (CT), CT spiral, magneto-imagistica de rezonanta, cerebral si coloanei vertebrale angiografie, mielografie calculator, electroneuropmyography cu somatosensoric induse de potential, scanare duplex, dopplerografiei cu ultrasunete a arterelor principale de cap, REG, EEG, cerebrala cartografiere EEG, complexe de testare urodinamica.           Clinica  NeuroVita

Conceptul modern de activitate (interventionala), in strategia de  diagnostic si tratament de tulburari severe ale sistemului nervos este pus in aplicare in Clinica si permite de a diagnostica rapid, in cazuri majore de orice patologii de maduva spinarii si creierului, in timp util pentru a elabora o abordare individuala a tratamentului, luand in considerare gradul si tipul de prejudiciu si de particularitatile procesului patologic.
Ingineria tisulara de maduva spinarii si creierului pentru a face parte din una din prioritatile de cercetare stiintifica din Clinica NeuroVita.

 Metoda de ingineria tisulara se bazeaza pe posibilitatea de a reconstrui leziuni considerabile de maduva spinarii si creierului prin matrice de polimeri biodegradabili si a celulelor stem autologe

Scopul principal al terapiei de restaurare si de tratament de reabilitare, care sunt date in Clinica este de a activa si de a declansa functiile deteriorate ale sistemului nervos vatamate si, prin urmare, pentru a imbunatati calitatea vietii pacientilor nostri. Ne-am dezvoltat si patentat, atat in Rusia si in strainatate, specializata controlate neurophysiologically metoda de restaurare de activare a functiilor pierdute si fizioterapeutice de tratament a bolilor organice si leziuni ale sistemului nervos, inainte si dupa terapia cu celule stem.

Metoda permite de a crea o resursa functionale suplimentare de restaurare a tesutului nervos deteriorate si pentru a realiza restaurarea partiala sau completa a functiilor pierdute prin complexe de specialitate de exercitii fizice.

Specialistii nostri au o mare experienta in interventiile chirurgicale reconstructive neuroorthopedical pe coloanei vertebrale, metodele de stereotaxixal si neuronavigatie, implantarea de neurostimulators, porturi ventriculare si rezervoare in creier. Clinica coopereaza cu specialisti din Rusia si Elvetia .

In cazurile in care suntem in imposibilitatea de a rezolva probleme complicate de diagnosticare si terapeutice avem o retea organizata de asistenta consultativa a expertilor straini: neurologi, neurochirurgi si oncologi din Europa si Statele Unite ale Americii .

Clinica are, de asemenea, oportunitati unice de diagnostic de laborator moderne, inclusiv testele ADN, teste virologice, analiza genetica si de monitorizare extrem de specializate imunologice si imunochimice a antigenelor si anticorpilor neurospecific de sange si lichidul cefalorahidian.
Intinsa pe 52 de acri (207.000 de metri patrati),

Centrul Medical dispune de patru spitale principale:

-Ichilov General Hospital, cu noua sa aripa Sammy Tower
-Centrul de Reabilitare
-Maternitatea Spitalului Lis
-Copii Dana-Dwek Spitalul

Trateaza toate cazurile de cancer de sange, plus multe alte tipuri de cancer, boli autoimune, cum ar fi MS, leziuni nervoase, leziuni spinale si anemia celulelor in secera; ALS plus si de Alzheimer. Un rezultat de succes pacient este un jucator de golf profesionist, care au fost diagnosticati cu scleroza multipla.

Clinica  NeuroVita
Datele furnizate despre aceasta clinica au fost colectate de pe site-ul (http://www.neurovita.ru).