Recoltare celule stem

Banci de celule stem

ULTIMILE CERCETARII IN TERAPIA CU CELULE STEM

ADEVARUL DESPRE TRATAMENTUL CU CELULE STEM ADULTE


Image descriptionTratament cu celule stem adulte a fost o descoperire medicala, deoarece societatea a descoperit cat de eficienta este aceasta metoda in asistarea anumitor boli. Celulele stem adulte sunt derivate dintr-o serie de surse biologice, cum ar fi: sange ombilical, maduva osoasa, placenta, grasime, lapte matern, pulpa dentara, precum si alte surse. S-a constatat ca aceste celule stem adulte actioneaza ca celulele organismului de vindecare naturala, sunt motivul pentru care sunt utilizate pentru a vindeca o serie de boli pe care medicina moderna nu este in masura pentru a le remedia.

Cea mai buna parte in utilizarea celulelor stem adulte este faptul ca exista efecte adverse practic egale cu zero.
Tratamentul cu celule stem este folosit de peste 40 de ani in tratamentul cancerului, iar cercetarile au aratat ca a fost, de asemenea, eficient in tratamentul a peste 130 de alte boli, cum ar fi scleroza multipla, autism, diabet, etc.

Ce sunt celulele stem si daca este tratamentul cu celule stem pentru tine?Celulele stem sunt un tip de celule care se pot dezvolta intr-o varietate de tipuri de celule in organism. Ele se impart in doua categorii: pluripotente sau celule stem multipotente. Exista o diferenta semnificativa in aceste tipuri de celule si anume ca prima se poate dezvolta in aproape orice alt tip de celule in organism.

Ele se pot dezvolta, de asemenea, in celule multipotente, care servesc ca un tip de sistem de reparatii, deoarece atata timp cat gazda este in viata, aceste tipuri de celule stem se pot diviza la infinit, atata timp cat este necesar pentru a repara si a umple alte celule. Odata ce o celula stem a fost divizata, ea poate ramane fie asa cum este, dar are, de asemenea, capacitatea de a deveni un alt tip de celula.

Celulele stem sunt eficiente in tratarea bolii, deoarece de capacitatea lor unica, in curs de dezvoltare de sprijin la alte celule din organism. Ele lucreaza, de asemenea, in tesuturile corpului nostru de a repara celulele care au aceasta nevoie. In afara de tratarea boalii, tratamentul cu celule stem a fost eficient in managementul durerii, precum si de prevenire. Acest lucru face ca tratamentul cu celule stem ca fiind ideal si in conditii de siguranta medicala pe care toata lumea ar trebui sa ia in considerare utilizarea lor.

Terapia cu celule stem, permite celulelor stem pentru a ajuta la regenerarea celulelor, precum si organelor specifice care pot fi afectate de degenerare, boala, sau de tulburare. , De asemenea, celulele stem au capacitatea de detectare a tesuturilor deteriorate, si care vizeaza in mod direct aceste tesuturi pentru a ajuta la a le repara, ceea ce poate oferi imbunatatirea considerabila a starii de sanatate a unei persoane in cazul in care alte tipuri de terapii nu reusesc sa lucreze.

Toate tratamentele sunt in conformitate cu un protocol de cercetare in curs de desfasurare si rezultatele variaza de la pacient la pacient.

Cand vine vorba de siguranta unui transplant de celule stem, este complet sigur. Iata cateva fapte ar trebui sa se inteleaga, ca procedurile de tratament cu celule stem sunt sigure:

- Nici una dintre procedurile efectuate a dus la un rezultat negativ.

- Practicile au fost proiectate cu grija pentru a evita complicatiile de grefa-contra-gazda a bolii, precum si alte efecte secundare. Celulele stem sunt, de asemenea, achizitionate direct de la pacient, pentru a evita riscul de infectie.

- Asigurati-va ca toate celulele stem obtinute, pana cand sunt transplantate, sunt pastrate intr-un mediu steril inchis. Scopul este de a imbunatati starea generala medicala a pacientilor, prin practica de tratament cu celule stem si, in schimb, de asemenea, imbunatati semnificativ calitatea vietii pentru pacientii.

Solicita Oferta

Oferta prelevare celule stem

preturi costuri tarife recoltare

Stiri

CELULE STEM FOLOSITE IN TRATARE PIERDERII AUZULUI LA COPII


Cercetatorii au dat unda verde pentru a testa celulele stem din sangele cordonului ombilical, cu scopul final de a inversa ...mai mult

Terapia cu inductie de celule stem mezenchimale autologe in transplantul de rinichi


Terapia pe baza de anticorpi de inductie plus inhibitori de calcineurina (CNIS) reduce rata ...mai mult

Adevarul despre tratamentul cu celule stem adulte


Descoperirea de tratament cu celule stem adulte a fost o descoperire medicala, deoarece societatea a descoperit cat de eficienta este aceasta metoda in asistarea unui numar de boli.

Celulele stem adulte sunt...mai mult

Celulele stem posibil tratament pentru boala Huntington

Boala Huntington, este o boala congenitala neurologica care fura progresiv pacientilor coordonarea musculara si capacitatea cognitiva, fara de tratament eficient, este o condamnare la moarte lenta.

Cercetatorii au construit...mai mult