Recoltare celule stem

Banci de celule stem

Banca de celule stem

mlbcellsMLB Cells SA este o companie elvetiana de biotehnologie infiintata de o echipa de oameni de stiinta care cred cu tarie in celulele stem

MLB Cells este o companie specializată în stocarea celulelor stem recoltate din sângele cordonului ombilical şi din măduva osoasă.

Serviciile noastre includ recoltarea, prelucrarea, testarea, stocarea şi eliberarea celulelor stem adulte pentru transplant.

Noi respectăm cu stricteţe legislaţia UE şi cea guvernamentală a Germaniei, prin care este supravegheat întregul proces desfăşurat de societatea noastră, de la recoltarea celulelor stem până la eliberare.

La MLB Cells, testăm fiecare celulă recoltată pentru a depista gradul de deteriorare, toxinele sau infecţia, astfel încât noi stocăm numai celulele cu cel mai ridicat nivel calitativ şi cel mai mare potenţial.

Unitatea noastră de prelucrare şi stocare din Germania se află în cadrul CBT (Centrul pentru boli şi afecţiuni imunitare ale sângelui) oferindu-ne astfel posibilitatea de a beneficia de un mediu şi o infrastructură specializate.

 În Germania, celulele stem sunt considerate o sursă potenţială pentru medicina umană şi astfel trebuie să respecte aceeaşi legislaţie şi norme GMP ca orice alt medicament.

Atunci când veţi solicita eliberarea eşantionului dumneavoastră, noi vă punem la dispoziţie documentaţia de laborator completă, evidenţele de trasabilitate şi certificatul GMP pentru a avea un istoric complet al celulelor stem şi pentru a elimina testarea sau posibilele complicaţii viitoare.

 

Sediul: MLB CELLS SA, cu sediul social in Frankestrasse 20, 6002, Lucerne, inregistrata la Registrul Cometului Handelsregister des Kantons Luzern sub numarul unic de inregistrare: CH-100.3.791.699-6, Tel 0041 41 210 2361, Fax 0041 41 210 1661, iar unitatea de prelucrare si stocare se afla la Medizinische Laboratorien Bonn, Konigstrasse 73, 53511, Bonn, Germania.

 

Probe stocate : Recolteaza sange placentar si tesut de cordon ombilical

Locatie:                             Germania
 

Perioada de stocare:        20 ani
 

Esantioane:                      3 recipiente

Pret:                               Celule stem din sângele cordonului ombilical - Avans 150 euro+1500€ (In 14 de zile de la primirea copiei certificatului de stocare)= 1650 euro


                                        Celule stem din sângele cordonului ombilical și Țesut:Avans 150 euro+ 1830€ (In 14 de zile de la primirea copiei certificatului de stocare)= 1980 euro
 


 

 

INAPOI BANCI CELULE

                     Informatiile pezentate in aceasta pagina au sursa:www.mlbcells.ro

Solicita Oferta

Oferta prelevare celule stem

preturi costuri tarife recoltare

Stiri

Scleroza multipla- tratata cu celule stem


CELULE STEM FOLOSITE IN TRATARE PIERDERII AUZULUI LA COPII


Cercetatorii au dat unda verde pentru a testa celulele stem din sangele cordonului ombilical, cu scopul final de a inversa ...mai mult

Terapia cu inductie de celule stem mezenchimale autologe in transplantul de rinichi


Terapia pe baza de anticorpi de inductie plus inhibitori de calcineurina (CNIS) reduce rata ...mai mult

Adevarul despre tratamentul cu celule stem adulte


Descoperirea de tratament cu celule stem adulte a fost o descoperire medicala, deoarece societatea a descoperit cat de eficienta este aceasta metoda in asistarea unui numar de boli.

Celulele stem adulte sunt...mai mult

Celulele stem posibil tratament pentru boala Huntington

Boala Huntington, este o boala congenitala neurologica care fura progresiv pacientilor coordonarea musculara si capacitatea cognitiva, fara de tratament eficient, este o condamnare la moarte lenta.

Cercetatorii au construit...mai mult

Noutati despre recoltare celule stem